Hukuk Fakültesi Uzaktan Eğitim ve Sınavları Hakkında

Sevgili Öğrencimiz; Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)  salgını nedeniyle ülkemiz, dünyanın diğer ülkeleri gibi sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı, bu salgınla mücadelede sağlığa öncelik vererek uzaktan eğitime geçilmesine karar vermiştir.

Üniversitemiz ve Fakültemiz, öğrencilerimizin bu süreçten zarar görmemesi için, var olan ileri teknolojik donanımını devreye  sokarak, sanal sınıflarda canlı ders yapılması da dahil olmak üzere bazı tedbirler almış ve bu çerçevede uzaktan eğitime geçmiştir. Fakültemiz her zaman sizlerin yanındadır. Bu olağanüstü sürecin sona ermesi ve çalışmalarımızın normale dönmesi en büyük temennimizdir.

Sınavlar konusunda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın kararı belli olur olmaz bilgi verilecektir.

Sağlık ve başarı dileklerimizle sevgiler sunarız.

DEKANLIK

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/11/2020 - 12:12