Prof. Dr. M. İlhan Ulusan Onuruna II. Uluslararası Medeni Hukuk Sempozyumu

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 24-25 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Prof. Dr. M. İlhan Ulusan Onuruna II. Uluslararası Medeni Hukuk Sempozyumuna katılmak için;

Başvuru

****************

To participate in Prof. Dr. M. İlhan Ulusan 2nd International Symposium on Civil Law organized by Istanbul Kultur University Faculty of Law on 24-25 March 2020;

“Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukukunda Oluşan Değişiklik ve Gelişmelerin Türk Hukuk Uygulamasına ve Öğretisine Etkileri” Paneli

İstanbul Kültür Üniversitesi Fikri Haklar Uygulama ve Araştırma Merkezi (FİHAMER) tarafından 18 Kasım 2019 Pazartesi günü “Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukukunda Oluşan Değişiklik ve Gelişmelerin Türk Hukuk Uygulamasına ve Öğretisine Etkileri” paneli düzenlendi. Bu yıl altıncısı gerçekleştilen ve Merkez Müdürü Prof. Dr. M. İlhan Ulusan’ın açılış konuşmasıyla başlayan panelde, yeni ve çağdaş konular tartışıldı.

“Yolun Başında”

Uluslararası Hukuk Kulübü, 24 Ekim Perşembe günü “Yolun Başında” isimli etkinlik düzenledi. Av. Adem Yıldırım moderatörlüğünde Şirinevler yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlikte; Av. Ömer Faruk Alimoğlu, Av. Işıl Eren Alioğlu ve eski hakim&emekli noter Av. Mehmet Çelikbilek Hukuk Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek mesleki tecrübelerini aktardılar.

“Cumhurbaşkanının İşlemleri: Hukuki Niteliği, Normlar Hiyerarşisindeki Yeri ve Denetimi” Sempozyumu

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Kamu Hukukçuları Platformu iş birliğinde, 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde “Cumhurbaşkanının İşlemleri: Hukuki Niteliği, Normlar Hiyerarşisindeki Yeri ve Denetimi” konulu sempozyum düzenlendi.