Almanya Başkonsolosu Üniversitemizi Ziyaret Etti

Almanya Başkonsolos’u Sayın Michael Reiffenstuel, 6 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi  (İKÜ) Hukuk Fakültesini ziyaret etti. Falkültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Bahri ÖZTÜRK’ün karşılamasıyla başlayan program kapsamında yaklaşık 200 Hukuk Fakültesi öğrencisine, Türk-Alman İlişkileri konulu bir konferans verdi ve öğrencilerinden gelen soruları yanıtladı. Gerçekleştirilen program sonrası Almanya Başkonsolosluğu’nun resmi sitesinde İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Türkiye’nin en iyi hukuk fakülteleri arasında yer aldığı vurgusu yapıldı.

Resimler ve ilgili bildiri için bkz. https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/generalkonsulat-istanbul/-/2188008.

Konsolosluğun resmi web sitesinde yapılan haber:

“Başkonsolos Michael Reiffenstuel, 6 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi’ni (İKÜ) ziyaret etti. İKÜ Hukuk Fakültesi’nin, Türkiye’nin en iyi hukuk fakülteleri arasında yer almasının yanı sıra, Almanya ile özel bağlantıları var. Zira, kadrosunda Alman Akademik Değişim Servisi tarafından görevlendirilen bir uzman öğretim görevlisi bulunan Hukuk Fakültesi’nin dekanı da Almanya’da yükseköğrenimini tamamlamış. Ayrıca İKÜ, Leipzig, Osnabrück ve Hamburg üniversiteleri başta olmak üzere, Almanya’nın çeşitli üniversiteleriyle değişim programları gerçekleştirmektedir. Başkonsolos Michael Reiffenstuel İKÜ’yü ziyareti kapsamında yaklaşık 200 Hukuk Fakültesi öğrencisine, Türk-Alman İlişkileri konulu bir konferans verdi ve akabinde de öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Almanya Başkonsolos’u Sayın Michael Reiffenstuel İKÜ Hukuk Fakültesini Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/16/2021 - 12:39