"8. Yargı Reformu Paketi" Konferansı

Bilişim ve Teknoloji Hukuku Kulübü ile Akademik Araştırmalar Kulübü iş birliğinde, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te Bahçelievler yerleşkesi 7. kat Fahamettin Akıngüç Oditoryumu’nda "8. Yargı Reformu Paketi" başlıklı konferans düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak; Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Bahri Öztürk ile Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Doç. Dr. Cemil Simil, Dr. Öğr. Üyesi Özge Sırma Gezer ve Dr. Öğr. Üyesi Serkan Seyhan katıldı.

Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Bahri Öztürk'ün açılış konuşmasının ardından söz alan Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Ana Bilim Dalı öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Cemil Simil; İcra ve İflas Kanunu ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu bazında ne değişikliklerin yapıldığı, hangi maddelere düzenlemeler getirildiği konularında açıklamalarda bulundu.

İdare Hukuku Ana Bilim Dalı akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Seyhan, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ceza ve Ceza Muhakemesi Ana Bilim Dalı akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Özge Sırma Gezer, 8. Yargı Reformu Paketi'ndeki değişikliklerden bahsetti. Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Bahri Öztürk ise fikirlerini ve eleştirilerini Ceza Muhakemesi Hukuku eşliğinde değerlendirdi.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı. 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/03/2024 - 09:58