2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflara Kitap Dağıtımı

Değerli Öğrencimiz,
 
Öncelikle Fakültemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz.

Her eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı'nda Fakültemize kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerimize ders kitapları Dekanlığımız tarafından öğrencilerimize hediye edilmektedir. 

Kitaplarınızın dağıtımı 17 Kasım 2020 Salı günü Şirinevler Yerleşkesi'nde başlayacak olup, kitaplarınız bir yakınınız tarafından da teslim alınabilir. Ancak kitaplarınızı almasını talep ettiğiniz kişinin adını ve soyadını mail ortamında (a.aksehirlioglu@iku.edu.tr) Dekanlığımıza bildirdiğiniz takdirde pandemi kuralları çerçevesinde belirlenen alandan tarafınıza/tarafınızdan bildirilen kişiye kimlik kontrolü yapıldıktan sonra imza karşılığı teslim edilebilecektir. 

Değerli Öğrencimiz, yerleşkelerin giriş ve çıkışlarında yoğunluğu önlemek adına güvenliğiniz için (kitabınızı teslim almak için gelen yakınınız da dahil) HES kodunuzu da oluşturmanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.
 
Pandemi süreci nedeniyle Ataköy Yerleşkemizin kademeli olarak hizmet verdiğini, diğer yerleşkelerimizin de kapalı olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.
 
Başarılarınızın devamını diler, sağlıklı günler dileriz.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/16/2020 - 10:26